نگاهی کوتاه به زندگی آقای غلامرضا اسداللهی
غلامرضااسداللهی فرزاند حبیب الله درفروردین ۱۳۴۶ به دنیاآمد. زادگاه او روستای قلعه نوعلیا باخزر از توابع شهرستان تایباد است. پدر و مادر وی هردو سواد قرآنی داشتند. شغل پدرش کشاورزی و دامداری بود.
غلامرضادوران کودکی خود را در روستا گذراند. خواندن و نوشتن را از مکتب خانه آموخت، پس از اینکه روستای قلعه نو معلم و مدرسه را در آن مقطع به خود دید او نیز در کنار بچههای روستا در کلاس درس نشست. ملائی و حیدری دو معلمی هستند که چراغ تحصیل را در روستای آنها در این زمان روشن کردند و هنوزکه هنوز است کام غلامرضا اسدللهی و همشاگردیهای او از زمزمه های محبت آمیز آن دو عزیز شیرین و رابطه دوستی بین آنها همچنان بر دوام و برقرار است
اسداللهی اولین مطالب راجع به امام خمینی (ره) را از زبان حسنی آموزگار کلاس چهارم شنیده بود و پس از تعطیلی مدارس نیز با حضور در مساجد و مراسم راهپیمایی با موضوع انقلاب بیشتر آشنا شد. همین آشنایی و توجه، تفکر بعدی او را رقم زد. وی دوره راهنمایی را در روستا به اتمام رساند و به مشهد آمد و به همراه برادرش که دانشجو بود به تحصیل خود ادامه داد. یک سال بعد به تربت جام رفت و در دبیرستانهای شهید مطهری و آیت الله طالقانی تربتجام ادامه تحصیل داد و دیپلم گرفت. همان سال در کنکور دانشگاههای تهران، امام صادق (ع)،علوم اسلامی رضوی مشهد شرکت کرد و با رتبه زیر ۱۰۰ در همه آن مراکز قبول شد. اما علاقه او به شغل قضاء او را به دانشکده علوم قضایی کشاند و در ۱۳۶۷ شمسی ضمن تحصیل به استخدام قوه قضاییه در آمد. اسداللهی در ضمن خدمت به تحصیلات خود نیز ادامه داد و در دو رشته ی مدیریت دولتی و حقوق عمومی، موفق به دریافت کارشناسی ارشد شد . رتبه ممتازش در دوره کارشناسی ارشد زمینه ادامه تحصیل او را در مقطع دکتری نیز فراهم کرده است .
غلامرضا اسداللهی با تفکر بسیجی و روحیهای انقلابی بزرگ شده است و از همان دوران تحصیل در مقطع راهنمایی با بسیج محل ارتباط فعال داشت و در دوره دبیرستان جزء شورای مرکزی بسیج بود و در سال ۱۳۶۶ در مناطق غرب و جنوب کشور به عنوان بسیجی در جبهه های دفاع مقدس حضوری داوطلبانه داشت. با اینکه سربلندی ملت ایران و سر افزاری جوانان این مرز و بوم از آرزوهای اوست اما پیشرفت زادگاهش را دغدغه اصلی خود میداند.
بدون دیدگاه